Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Easy Care Mix

Set van 3 - Easy Care Mix

3-5 werkdagen

De Easy Care kamerplanten zijn eenvoudig te verzorgen, ideaal als je geen groene vingers hebt!

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

49,99

35,95

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Easy Care Mix

Ze zorgen voor een groene touch aan je interieur en vullen de lege hoeken in je huis op! Met deze mix creëer je in no-time een urban jungle in je woonkamer. Ze zijn mooi, lekker groen en ze zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis! Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert.

De set bestaat uit de volgende 3 planten: Vrouwentong 'Sansevieria Laurentii', Vrouwentong 'Sansevieria Cylindrica Spaghetti' en Kamer Bonsai Ficus 'Ginseng'.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam. De Bonsai Ficus Ginseng is een tropische plant en niet winterhard. Het is een ´binnenplant´ die in huis, licht moet staan, maar ´s zomers ook naar buiten kan (op een zonnige plek). Laat hem dan wel langzaam aan het felle zonlicht buiten wennen. Pas ook op met fel zonlicht als je hem pas hebt gesnoeid. Ficus Ginseng verdraagt geen schaduw en ook geen temperaturen beneden de 15 °C. Probeer ook de luchtvochtigheid rond de plant zo hoog mogelijk te houden, door bijvoorbeeld zo nu en dan water over de plant te vernevelen.

Water geven
Alle 3 de planten hebben weinig water nodig. De Sansevieria is een erg sterke plant die alleen kapot te krijgen is als je hem verzuipt en de kamer Ficus hoeft pas water te hebben als de grond helemaal droog aanvoelt.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Mix
Hoogte plant 30 - 40 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Mand Gaby natural 21cm

7,95

Sierpot Wit

9,95

Sierpot Kapern

9,95

Maak een keuze