Fris Wit Veldboeket

Prachtig en fris veldboeket voor iedere gelegenheid.

Bij dit product spaar je voor jezelf en de bijen 2 e•bees. Jouw winkelwagen is goed voor 2 e•bees t.w.v. € 0,20.

€ 26,95

Melkbus Vaas

Maak jouw boeket compleet met een vaas van gerecycled glas:

artikel %% req.component_name %% Is benodigd.

Je hebt het volgende geselecteerd:  %% selectedNbrComponents %%  van de  %% totalNbrComponents %%  artikel(en).

Productprijs (incl. btw.) %% getFormattedPrice(basePrice) %%
Extra's totaal (incl. btw.) %% getFormattedPrice(itemPrice) %%
Totaal (incl. btw.) %% getFormattedPrice(totalPrice) %%
incl. BTW

Wil je een bericht toevoegen?

  • Max. 250 karakters
Aantal Laatste items in voorraad

 

Zorg voor de bijen

 

Kwaliteit

 

Duurzaam

Omschrijving

De kleuren van bloemen hebben vaak een symbolische betekenis. Zoals je waarschijnlijk wel had verwacht staan witte bloemen voor puurheid, reinheid, frisheid, zuiverheid, helderheid en eenvoud. Andere betekenissen zijn ook wel onschuld, maagdelijkheid, volmaaktheid, natuurlijke liefde en vroomheid. Dat klinkt allemaal heel prachtig, maar wij vinden witte bloemen gewoon echt heel mooi. Zeker in combinatie met fris groen doen witte bloemen het altijd heel goed! Of het nu voor een verjaardag is, om iemand beterschap te wensen, te feliciteren met een nieuwe huis of om sterkte te wensen in zware tijden, een wit boeket is altijd de juiste keuze.

Het boeket bestaat uit hoog kwalitatieve bloemen waaronder een witte Gerbera, een groene Molucella, een gekartelde Lisianthus, een witte Freesia, een witte Leeuwenbek, een lichtgroene Anjer, een Chrysant en nog wat verschillende bloemen en takjes groen. 

De Chrysant in dit boeket heeft een witte kleur met een klein beetje groen. Van oorsprong komt de Chrysant uit Japan en China en was de kleur goudgeel. Er bestaan inmiddels heel veel verschillende soorten en kleuren. De Chrysant betekent geluk, trouw, eerlijk, vriendschap en gezondheid. Onze Chrysanten halen we bij de duurzame Hollandse kweker Arcadia vandaan. Zij zijn gespecialiseerd in de teelt van pluischrysanten. 

Productspecificaties:

  • Persoonlijke boodschap op kaartje
  • Steellengte ca. 70 cm
  • Inclusief bloemenvoeding en verzorgingstips
  • Bezorgd in een speciale, duurzame bloemendoos
  • Bloemen direct van duurzame, gecertificeerde kwekers

Duurzaam

Als onderdeel van Groenland B.V. hebben wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan. Sterker nog, het zit in ons DNA. Dit komt terug in ons pand, onze manier van werken, onze producten en het steunen van onder andere de bijen. Wil je meer weten? Hier kun je er meer over lezen

e•bee

Voor ieder boeket wat je online bij ons koopt ontvang je e•bees. Hiermee spaar je voor een mooi kortingsbedrag voor jezelf en indirect voor de bijen. Je kunt je e•bees  inwisselen voor een vouchercode. Deze code kun je eenmalig gebruiken, geldt voor je hele bestelling en vervalt na een half jaar. In jouw account kun je zien hoeveel e•bees je hebt gespaard. Zijn jouw e•bees verlopen? Dan worden deze automatisch gedoneerd aan e•bee the buzzing community waarmee we onze imker steunen zodat zij zorg kan dragen voor de uitbreiding van de volken. Ook schaffen we nieuwe bijenkasten aan en leggen bloemenveldjes aan op diverse locaties. Kortom, ongemerkt spaar je mee aan dit mooie doel met als beloning, meer bijen, én een lekkere korting in de shop! Dus, Join the Hive!

Meer weten over e•bee the buzzing community? Volg ons op Instagram @e.bee.nl of lees meer op deze pagina.

Productdetails

0039
8713626022647
2 Items

Datasheet

Kleur
Groen
Wit
Bloemsoort
Alstroemeria
Anjer
Chrysant
Eucalyptus
Freesia
Gerbera
Helleborus
Leeuwenbek
Lisianthus
Molucella
Maat
Large
Soort boeket
Veldboeket

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in