‘HEROES’ tulpen

voor alle grote en kleine helden

Als eerste goede doel ooit heeft Stichting Sport Helpt een eigen, speciaal voor hen gekweekte tulp met de toepasselijke naam ‘HEROES’. Hij is stoer, Hollands, sterk, oranje en speciaal voor alle grote en kleine helden van Nederland! Met de verkoop van deze tulp wordt geld ingezameld voor Stichting Sport Helpt. Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. De zieke kinderen zijn helden, de sporter is een held en deze prachtige tulp is een held. Vandaar de toepasselijke naam ‘HEROES’.

Over Stichting Sport Helpt

Stichting Sport Helpt is na de Olympische Spelen van Londen in 2013 opgericht door oud-hockeyinternationals Rogier Hofman en Tim Jenniskens. Als (oud) topsporter heb je de mogelijkheid en het netwerk om ernstig zieke kinderen met heel weinig effort enorm blij te maken. Ze even te laten “vergeten” in wat voor een vreselijke situatie zij verkeren en ze een glimlach te bezorgen. Want elke extra lach is een overwinning! Stichting Sport Helpt heeft een samenwerking met het NOC NSF en de NVK waardoor zij hun bereik en netwerk binnen de sport en de medische wereld optimaal kunnen benutten. Inmiddels zijn er ruim 350 (Olympische en Paralympische) topsporters bij Stichting Sport Helpt aangesloten en streven zij er naar zo veel mogelijk ernstig zieke kinderen een onvergetelijke ervaring  en dus een lach op het gezicht te bezorgen!

De tulp

De tulp is gekweekt door Borst Bloembollen, een vooraanstaande specialist in tulpen en pioenen. De tulp is donderdag 4 februari officieel gedoopt door Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud-volleybalinternational) en Jorrit Croon (hockeyinternational). Daarmee is de HEROES-tulp officieel een feit. 

Foto: Edwin Smulders

Een bos HEROES bestaat uit 10 tulpen die via de brievenbus kunnen worden verstuurd. ‘Los van de particuliere verkoop via de webshop van e•bloom spreken we met deze ludieke actie ook graag het bedrijfsleven aan’, aldus Marinke Kruize van Stichting Sport Helpt. 

Voor iedere verkochte bos komt een vast bedrag ten goede aan Stichting Sport Helpt zodat zij, ook in deze pittige tijden, droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen kunnen blijven verwezenlijken, zij het op een andere manier dan normaal door bijvoorbeeld een online ontmoeting op te zetten.

Nieuwe soort

De tulp is echt een nieuwe soort en zal ieder jaar een vast onderdeel uitmaken van ons assortiment zodat het een begrip gaat worden en bedrijven ook in de toekomst alvast een eigen batch kunnen reserveren. Uiteraard kunnen bedrijven eigen informatie toevoegen aan het product om ook hun eigen boodschap te communiceren en hun bewuste keuze voor dit mooie product nader toe te lichten’. Vanuit e•bloom verkopen wij deze mooie tulp en verzorgen wij het volledige fulfilment van de HEROES. We zijn als e•bloom super trots op dit mooie, gezamenlijke initiatief!

Kopen en bijdragen

De tulp kun je vanaf nu online bestellen. Wil je grotere aantallen tegelijk bestellen? Graag! Neem daarvoor even contact met ons op, dan kunnen we je verder helpen en een passend voorstel voor je maken!