Selecteer een categorie.

Brievenbusbloemen

Bekijk alles
Aan het laden...
aan het laden

Boeketten

De mooiste boeketten shop je online op e-bloom.nl

Herstel

Filteren

  • Gelegenheden
  • Bloemsoort
  • Kleur
  • Meer filters
Herstel filters
Herstel

Sorteren

No Waste Friday Bos

No Waste Friday Bos

7 beoordelingen

16,95
Zonnebloemen Bos

Zonnebloemen Bos

1 beoordeling

18,95
Pioenenmix

Pioenenmix

1 beoordeling

23,95

Pioenenmix

1 beoordeling

Vrolijk Veldboeket

Vrolijk Veldboeket

2 beoordelingen

27,95
Stijlvol Plukboeket

Stijlvol Plukboeket

2 beoordelingen

18,95
Rode Pioenenbos met Vaas

Rode Pioenenbos met Vaas Nu tijdelijk met gratis vaas!

29,95

Rode Pioenenbos met Vaas Nu tijdelijk met gratis vaas!

36 van 37 producten bekeken

Laad meer producten
Filteren

Boeketten bestellen

Het is heel eenvoudig om boeketten te bestellen bij e•bloom. In slechts een paar stappen bestel je een boeket voor iedere gelegenheid. Of je nu een boeket nodig hebt voor een verjaardag, voor iemand die geslaagd is, iemand die een jubileum viert, een zieke, om iemand sterkte te wensen of wat de reden ook is, we hebben voor iedereen een passende boeket.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Je kiest je boeket, voert de tekst in voor jouw persoonlijke boodschap, kiest de bezorgdatum, vult de gegevens in en betaalt. Kind kan de was doen. Jouw persoonlijke boodschap printen wij kosteloos voor jou op een vrolijk kaartje. Deze stoppen wij bij het boeket. Helemaal gratis. Dat is nog eens leuk geven.

Boeket kiezen

Een boeket kiezen is niet altijd makkelijk. Er is heel veel keuze. Voor ieder budget en voor iedere gelegenheid hebben wij een passende bos bloemen. Dit kan variëren van een brievenbusboeketje, een monobos, een plukboeket, een flink veldboeket, of een van onze luxe boeketten. En voor al onze boeketten geldt: 'What you see is what you get'. Al onze boeketten worden in onze eigen productielocatie in Aalsmeer met de hand gebonden. Ieder boeket is precies zoals het boeket dat je in onze shop op de foto ziet staan. Veel online bloemenhops sturen jouw bestelling door naar een lokale bloemist. Dat doen wij niet. Wij maken alles zelf, precies zoals op de foto, en versturen alle boeketten vanuit onze eigen locatie.

Boeket vesturen

Wij versturen onze handgebonden boeketten door heel Europa. Van Nederland, België en Duitsland tot aan Polen en Zweden. Heb je een vraag over het versturen van boeketten naar het buitenland? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het verturen van onze boeketten naar het buitenland werken we met gerenommeerde vervoerpartners die uitstekende service bieden. Natuurlijk krijg je van ieder verstuurd boeket van ons een track & trace zodat je precies kunt zien waar jouw boeket zich bevindt. Boeketten versturen in binnen- en buitenland, dat is waar wij goed in zijn!


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze