Aan het laden...
aan het laden

Blauwvaren

(Phlebodium Aureum)

Blauwvaren

(Phlebodium Aureum)

3-5 werkdagen

Wist je dat de Phlebodium de lucht gezonder maakt door CO2 effectief om te zetten in zuurstof en dat dit wetenschappelijk is onderzocht?

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

24,99

15,95

In winkelmand

Informatie Blauwvaren

Deze groene kamerplant heeft prachtige bladeren met een blauwgrijze gloed. Het blad valt niet uit, vertakt vingervormig als hij ouder wordt en blijft zijn mooie kleur behouden. De Blauwvaren 'Phlebodium Aureum' heeft zich bewezen als een luchtverfrissende plant. Een echte aanwinst dus voor in elk interieur!

Standplaats
De Blauwvaren is een kamerplant die niet veel eisen stelt aan zijn lichtbehoefte. Geef hem een plekje in halfschaduw met indirect zonlicht. 

Water geven
De Blauwvaren is een makkelijke plant om te verzorgen. Zoals de meeste varens vindt deze kamerplant het fijn om continu een lichtvochtige grond te hebben. Pas op met te veel water, hierdoor kunnen de wortels gaan rotten. Geef hem een keer per week water en hij zal hier voldoende aan hebben. 

Herkomst & product informatie
De 'Phlebodium Aureum' staat ook wel beter bekend als de Blauwvaren. Oorspronkelijk komt deze groene topper uit Zuid-Amerika en is familie van de eikvaren. De Phlebodium Areum Blue Star is de meest populaire variant van deze familie, voornamelijk vanwege zijn diepblauw-groene bladkleur en elegante vingervormige vertakkingen. De Blauwvaren groeit als epifyt. Kenmerkend hieraan is dat zij in het oerwoud aan de toppen van bomen groeien. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Phlebodium Aureum
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Mand Gaby natural 21cm

7,95

Sierpot Wit

9,95

Sierpot Kapern

9,95

Maak een keuze